Onze werkwijze

Wij leveren hoogwaardige en resultaatgedreven content en efficiënte verspreiding. We verzorgen het hele proces van strategie tot uitvoering en distributie.

Strategie

Het begint altijd met een plan. Ons startpunt is een digitale strategie voor inhoudelijk sterke content en effectieve mediacampagnes ondersteund door relevante data. We werken met KPI’s, metrics, target audiences en kanaalkeuze.

Creatie

Hoogwaardige content kan in veel verschillende vormen worden gebracht. Artikelen en infographics, video’s, podcasts, beeldseries – ons team van journalisten en creatieven maakt doelgroepgerichte en inhoudelijk sterke content-producties.

Versterken

Hoe goed content ook is, het publiek geeft er pas waarde aan. Onze mediaspecialisten zorgen voor een effectieve en efficiënte distributie via de juiste kanalen.

Analyse

Onze content marketeers en advertising specialisten monitoren en analyseren de resultaten al tijdens de content- en digital marketing campagnes.

Verbeteren

Verbeteren en leren van wat we hebben gedaan zit in onze kern. Onze insights consultants leggen de behaalde resultaten naast de vastgestelde doelen en leveren concrete aanpassingen in de strategie.

Screenshot 2017-04-28 11.28.09

Het Second Degree Team

Jessica Arends

Content creator

Martijn Baart

Consultant

Eva van den Born

Consultant

Bonnie Choi

Campagne manager

Mart Evers

Insights consultant

Mewael Fitiwi

Content manager

Sarah van Hecken

Creative Lead

Jeanette Kerssens

Director Digital Media

Rianne Klaren

Client partner

Kristel Kodde

Content marketeer

Floris van Krimpen

Jr. Insights Consultant

Martine Meijburg

Founder

Lonneke Rijsdijk

Content manager

Freek Staps

Editor-in-chief

Monique de Wolf

Campagne manager

Jemima v. Oldenbarneveld

Campagne manager

Wij werken voor

© 2017 - Second Degree