Hoe kun je LinkedIn het beste gebruiken? Als er iemand is die het weet, is het Martine Meijburg, founder van Second Degree. In april is ze te gast in het tv-programma Business 010, de nieuwe talkshow van RTL Z. Dé zender voor ondernemend Nederland, al zeggen ze het zelf.  In deze uitzending gaat het over representatie. Hoe presenteer je je op de arbeidsmarkt? Daar is LinkedIn natuurlijk het perfecte platform voor. Martine zal alle ins en outs vertellen over hoe je LinkedIn slim gebruikt. Hoe bouw je bijvoorbeeld betekenisvolle relaties op met professionals en hoe kun je jouw bedrijf het beste profileren op LinkedIn? Sterker nog, waarom zou je überhaupt gaan pionieren op LinkedIn met je bedrijf?

Business 010 richt zich op ondernemend Nederland en wordt uitgezonden vanuit evenementenlocatie Boompjes. Een locatie waar je u tegen zegt, met dat wonderschone uitzicht op de Nieuwe Maas. Naast Martine zijn ook stylist Fred van Leer, Ton van der Leck van WerkgeversServicepunt, Alexander de Ruiter van OBI4wan (Social Media Monitoring) en presentatiecoach Rik Luijcx te gast.

Nieuwsgierig geworden? Business 010 is vanaf 1 april 2017 wekelijks te zien op RTL Z, dé zender voor ondernemend Nederland. Kijken dus.

Alvast een sneak peek van de uitzending? Check onze Instagram Stories.